SPONSORS

Nigel Dennis Kayaks, Lendal, Kōkatat, AMCOM en Datema Amsterdam helpen ons bij de realisatie van deze expeditie en wij zijn hen zeer dankbaar voor hun belangstelling en ondersteuning.

Nigel Dennis Kayaks

Bezoek de website Sea Kayaking UK Ltd. verstrekt ons een een NDK Explorer en een NDK GreenlanderPro zeekajak voor deze tocht. NDK zeekajaks zijn ideaal voor expedities door de goede vaar-eigenschappen in ruw water, de vaarsnelheid en de pakruimte. De ontwerpen van de NDK zeekajaks zijn over de jaren heen uitgebreid getest bij het Anglesey Sea & Surf Centre, in de ruwe wateren rondom Anglesey en hebben zich veelvuldig bewezen op zeekajak expedities over de hele wereld.

Lendal

Bezoek de website Lendal is een begrip op het gebied van innovatieve peddels van hoge kwaliteit en duurzame materialen. We gebruiken Lendal peddels met het revolutionaire Paddlok systeem. Dit stelt ons in staat te variëren met peddelsteel en -bladen; afhankelijk van de omstandigheden en onze wensen.

Kōkatat

Bezoek de website Decennia van kwalitatief hoogwaardig ontwerp en productie van kanokleding en een uitstekende dienstverlening maken dat Kōkatat wereldwijd de beste keus is voor kajakvaarders. Kōkatat was de eerste fabrikant met aangepaste maatvoeringen voor vrouwen en kinderen en heeft daarin een zeer uitgebreid assortiment. We gebruiken GORE-TEX®-XCR®-TecTOUR Anoraks, OutFIT en ProFIT-TOUR zwemvesten en accessoires, UV beschermende InnerCore truitjes en meer.

AMCOM

Bezoek de website AMCOM zal ons voorzien van de nieuwe ICOM IC-M87 waterdichte marifoon. Het kleine formaat en het lage energieverbruik maakt deze marifoon/portofoon bijzonder geschikt voor gebruik vanuit de zeekajak. En voor al die spullen die niet waterdicht zijn, verstrekt AMCOM ons Aquapac® waterdichte hoezen.

Datema Amsterdam

Datema Amsterdam Datema Amsterdam, Prins Hendrikkade 176/50 te Amsterdam, is ook voor zeekajak vaarders een vertrouwd adres voor zeekaarten en andere nautische publicaties. Zij voorzien ons van hydrografische kaarten voor het Wadden- en Noordzee gedeelte van onze route, getijtafels en waterkaarten voor Brabant.


Deze tocht 'Rond Nederland met de Zeekajak' zal in de belangstelling staan. Indien u ons wilt sponsoren of anderszins wilt helpen, dan kunt u contact opnemen met Nico of Axel.

Sculling for support; © G. Grobben

Home - Axel & Nico - Het Plan - Laatste Nieuws - Gastenboek - Media - Fotoboek - Contact