GASTENBOEK

Als u geinteresseerd bent in onze tocht, of u wilt informatie kwijt over zeekajak varen, dan kunt u het gastenboek invullen. Als uw nieuwe invoer niet toegevoegd lijkt, ververs dan de gegevens van deze pagina met een 'reload'.Wednesday, September 10, 2003 at 18:56:11 (CEST)
Beste Nico en Axel,
We hopen dat jullie intussen veilig en wel aan wal zijn. Op de website van wetdawg konden we af en toe kort lezen wat jullie ervaringen zijn geweest ("The biggest waves" !!). Inspirerend hoor dus sluiten wij ons aan bij de woorden van Annemiek en Chris van 10 augustus.
Welkom thuis!
Stef en Monique.


Saturday, September 06, 2003 at 21:39:58 (CEST)
Hoi Axel en Nico!
Uitgerekend vandaag weigert die oude PC van me het verslag van de dag af te spelen. En dat terwijl jullie op het punt staan de Ronde van Nederland te voltooien. Ik vond het erg leuk jullie zo van een afstand te volgen: je hebt een reuze prestatie geleverd! Ik hoop dat je vandaag niet op het water zat met de buien en het onweer zoals we dat in de middag en avond in Zuid-Holland hadden. Mochten jullie de laatste etappe nog voor de boeg hebben; dan wens ik je een behouden vaart, en anders: proficiat!
Tot ziens, met vriendelijke groet,
Hans Heupink


Monday, August 25, 2003 at 20:09:26 (CEST)
Hallo Axel en Nico,
Als ik dit schrijf zijn jullie al weer even bezig en ik wens jullie een fijne tijd toe en veel succes om de tocht tot een goed eind te brengen. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen en plaatjes.
Ik wil jullie uitnodigen voor een verslag van de tocht tijdens de Winterbijeenkomst van Peddelpraat op zondag 25 januari 2004.
Evert de Graaf


Thursday, August 21, 2003 at 21:06:37 (CEST)
he kajakvaarder, hierbij wil ik, de vissenvoerder van meers, jullie veel succes wensen met jullie tocht over de grensmaas en sterkte bij het verdere verloop van de tocht. de groeten van een voorbijganger.
Bas op den Camp


Tuesday, August 19, 2003 at 10:14:23 (CEST)
Op Zondag 17 augustus Axel en Nico verwelkomt in Oosterhout. Ze zagen er fit uit na een week varen.Ze waren vol goede moed voor de komende weken. Ik wens jullie veel sterkte met de rest van de tocht. Als survivalinstructeur zeg ik,Survival is: never give up.
Met vriendelijke groet
Govert Plugge


Sunday, August 17, 2003 at 19:54:17 (CEST)
Na een week van herstel van het zeekamp aan het wad, eindelijk tijd om jullie verrichtingen te zien. Axel en Nico ik kom jullie begroeten als jullie langs Roermond komen. Veel groeten en altijd een hand water onder de "kiel".
Fons Adamczyk


Sunday, August 17, 2003 at 13:55:27 (CEST)
1k kan met mijn mac je voice mails via deze site niet afluisteren. zal proberen om de engelse versies op te zoeken.
ik wens jullie ontzettend veel vaar plezier. tot de volgende keer aan de Rijn, nico
een hartelijke zeewaardige groet
Kaat Hastings sloggatt


Thursday, August 14, 2003 at 22:55:15 (CEST)
Inmiddels 4 dagen onderweg en ik heb geen idee waar jullie zijn, dat is jammer. Het systeem met de quicktime krijg ik niet werkende. Afgelopen weken volgde ik een team welke rond IJsland peddelde. Op hun site werd een kaartje bijgehouden en stond geregeld een verhaaltje/update van de kanoërs bij enkele foto's. Goed idee misschien?
Verders veel plezier en succes gewenst
Jan Zuidam


Sunday, August 10, 2003 at 17:21:11 (CEST)
Beste Axel,
We zijn blij dat we in ons kleine landje een gedegen groep zeekajakkers hebben met kennis van varen en alles er om heen. Die kennis blijft ook mede door jou op hoog nivo. We staan er steeds weer versteld van wat je ons tijdens de zeekampen aan technieken laat zien, wat je plannen zijn en als importeur van kwaliteit zeekajak's. Je inspireert.
Ook voor Nico, heel veel sukses met het rondje Nederland.
Groetjes.
Annemieke en Chris


Sunday, August 10, 2003 at 11:10:30 (CEST)
Beste Nico en Axel,
Heel veel (peddel) plezier toegewenst op jullie tocht! We zijn erg benieuwd naar jullie verhalen over Nederlandse vaarwaters en de watersport gewoontes!
Hou je gezond en sterk
Groeten
Stef en Monique


Sunday, August 10, 2003 at 10:30:01 (CEST)
Axel en Nico, heel veel succes en plezier. Vanaf morgen gaat het gebeuren, na maanden van voorbereidingen. Jullie doen al waar ik van droom..... en ik peddel pas 1 1/2 jaar!
Afgelopen weekend voor het eerst IJsselmeer overgestoken..... geweldig!!!
Deze fan zal dagelijks inloggen om jullie te volgen, sterkte
Jan Zuidam


Friday, July 25, 2003 at 14:37:46 (CEST)
Axel & Nico! Mijn naam is Alex Valkenburg - ben zeekayaker sinds een jaar hier in Australia; ik wens jullie veel succes en zal je route met interest volgen. Fantasties dat je in en om het kleine Nederland zo'n afstand kunt afleggen. Ben zeer benieuwd hoe jullie de sterke stromingen en druk scheepverkeer zullen overkomen. Kustlijnen hier wel wat anders dan in Nederland.
falconeye@bigpond.com.au


Wednesday, July 02, 2003 at 18:00:42 (CEST)
Het is een goed streven om "de Nederlanders" te laten zien dat er zo veel is te varen in en direct bij ons landje. Er is bijna geen land te vinden waar zoveel kanovaarwater, zo dicht bij elkaar en zo afwisselend van karakter onder handbereik is. En het vreemde is dat weinig mensen dat in de gaten hebben. Daarom een woord van dank dat jullie deze tocht gaan maken. Ik hoop dat de belangstelling die je er mee hoopt te bereiken er toe leid dat er meer mensen op het idee komen. Ik wens jullie en mooie en fijn tocht toe, geniet van de avonturen die jullie te wachten staan.
Arij van der Kooij, Tiekano


Friday, March 21, 2003 at 17:42:23 (CET)
Hallo Axel en Nico, dit ziet er goed uit! Lekkere snelle site, mooooooie foto's en een uitdagend plan. Het lijkt me een prachtige tocht. Heerlijk om zo dicht bij huis een paar weken op het water te zijn! Ik hoop dat jullie een stevige IT ondersteuning krijgen, want om al tijdens de tocht met jullie mee te genieten van het weidse Wad en de zonsopgang op mooie kampeerplekjes (ook straks langs de Waal vind je nog onbekende paradijsjes) dat is toch wel uniek..
Yvonne Endhoven


Sunday, February 23, 2003 at 20:37:16 (CET)
Wat een mooie website en met van die mooie koele waterkleuren. krijg gelijk zin in kano-en
Sien van Meurs


Wednesday, January 1, 2003 at 13:32:29 (CET)
Opening Gastenboek
Axel Schoevers & Nico Middelkoop


Home - Axel & Nico - Het Plan - Laatste Nieuws - Sponsors - Media - Fotoboek - Contact